Η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.), διοργάνωσε την Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015, στις 6:30μ.μ., την ετήσια τελετή βραβεύσεων της, με σκοπό να τιμήσει όσους υποστήριξαν το εκπαιδευτικό έργο Ολυμπιακής Παιδείας, το 2014.
Η απονομή του θεσμοθετημένου βραβείου «Αριστεία & Αλληλεγγύη» προέκυψε φέτος κατόπιν μελέτης, αξιολόγησης και πρότασης χιλιάδων μαθητών 2βάθμιας εκπαίδευσης από όλη την χώρα, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με μεγάλο ενδιαφέρον, στην πρόσκληση της Ολυμπιακής Ακαδημίας για την ανάδειξη αυτού του ιδιαίτερου βραβείου!
Στην τελετή βραβεύσεων «Αριστεία & Αλληλεγγύη 2014» τιμήθηκαν Ολυμπιονίκες, Χορηγοί, καλλιτέχνες, υποστηρικτές και στελέχη Ολυμπιακής παιδείας της Ελληνικής Ολυμπιακής – Αθλητικής Οικογένειας.
Παράλληλα και μετά την υπερβολική ζήτηση από το κοινό του εκπαιδευτικού βιβλίου της Ακαδημίας με τίτλο: “Αξίες Ολυμπιακές! Από την Ολυμπία… προς όλο τον Κόσμο! Ένα Μαγικό Ταξίδι!”, παρουσιάστηκε επίσημα από τις εκδόσεις Άγκυρα, κατά την διάρκεια της τελετής των βραβεύσεων.

Η VDEL μετέδωσε ζωντανά την τελετή βράβευσης.